Anglia pune în contact întrebările saracenilor pentru a evita distragerea atenției

„Distracțiile, factorii externi sunt foarte provocatori”, a declarat antrenorul lor pentru apărare, John Mitchell, când a vorbit despre modul în care Gatland ar trebui să facă față revoltelor provocate de fuziunea on-off dintre Ospreys și Scarlets. „Nu aș vrea să fiu în pielea lui.” Dar când a venit vorba de examinarea aranjamentelor financiare ale saracenilor, Mitchell a insistat „nici măcar nu se vorbește despre noi – este irelevant pentru noi”. Ben Ryan Citește mai mult

Nu așa a spus unul dintre saracenii din Anglia, Jamie George. „Am venit la sfârșit de săptămână și oamenii ne dădeau băț”, a recunoscut el, „dar totul a fost o batjocură, ca să fiu sincer”. În ciuda acestui fapt, George a insistat că nu se gândește la asta. „Suntem într-o luptă pentru campionat pe care suntem disperați să o câștigăm și acesta trebuie să fie obiectivul nostru principal.Orice se va întâmpla peste două săptămâni, când ne vom întoarce la clubul nostru, se va întâmpla. Pentru noi, accentul se pune acum pe Anglia. ”

George a spus că Owen Farrell, al cărui acord cu proprietarul saracenilor, Nigel Wray, a intrat pentru o atenție deosebită, se simte în mod similar. „A fost la fel de bun ca oricând”, a spus George despre Farrell, „și felul în care a condus echipa în spatele pierderii de la Cardiff a fost strălucit. Cu siguranță ne-a dat o direcție clară și ne-a condus înainte. ”

Unul dintre managerii mass-media a intervenit în acest moment pentru a explica că nu vor mai răspunde la alte întrebări despre situația de la Saracens.

Talk s-a îndreptat, în schimb, spre spargerea atacanților din Anglia cu pachetul Georgia în sesiunea de antrenament de la Oxford săptămâna trecută.George a fost fericit să vorbească despre asta. „Nu vrem să ne împingem și să ne împingem”, a spus el, dar resturile le-au făcut ceva bine.

„Ca pachet am arătat că avem spatele unul altuia și suntem strânși ca întotdeauna . După o pierdere, uneori te simți foarte izolat și, în mod natural, te gândești constant la tine. ‘Ce am facut? Ce aș fi putut face mai bine ‘, și toate celelalte.Următorul lucru ești într-o sesiune destul de aprinsă cu georgienii.

„Știu că oamenii din stânga, din dreapta și din spatele meu mi-au luat spatele, așa că cu siguranță ne-a apropiat. [Dacă] vedeți că vreo cămașă albă este încurcată, de cele mai multe ori, veți vedea 15 cămăși albe acolo destul de repede și acesta este lucrul minunat al echipei. ”

George a spus asta în afară de frecare împotriva Georgiei, echipa petrecuse mult timp săptămâna trecută reflectând asupra înfrângerii în fața Țării Galilor. „Este atât de important pentru noi să învățăm din asta și cu siguranță asta am făcut săptămâna trecută la Oxford. În primele două zile, despre asta a fost vorba, asigurându-mă că lucrurile nu se vor mai repeta. Suntem o echipă care vrea să joace cu tempo, dar nici o echipă nu va lăsa pe cineva să joace în condițiile sale.Așa că am învățat puțin.

„Marele lucru pentru noi este că poate trebuia să ne reunim și să ne adaptăm mai rapid pe teren. A fost dificil, deoarece în momentul în care am simțit că suntem încă în controlul jocului. La asta vom reflecta și sperăm că nu se va mai repeta.

„Lucrurile mari sunt că știm că trebuie să facem presiuni asupra Țării Galilor pentru a obține rezultate în ambele jocuri”, a adăugat George . „Și modul în care o facem este, evident, câștigând ambele jocuri și oferind performanțe bune, mai ales în acest weekend, așa că vor ști cu siguranță că ne aflăm din nou și suntem disperați să câștigăm campionat. Acest lucru va exercita presiune asupra lor. ”

Mitchell a confirmat că Jack Nowell și Maro Itoje au„ toate șansele de a juca în acest weekend ”, în ciuda accidentărilor lor recente, ceea ce va ajuta.