Fernandinho pune la îndoială sticla lui Liverpool după victoria lui Manchester City

Fernandinho a pus la îndoială capacitatea Liverpool de a face față presiunii de a fi lideri în Premier League după înfrângerea cu 2-1 a lui Manchester City a echipei lui Jürgen Klopp, la 11,7 mm de glorie: acum Liverpool trebuie să elimine înfrângerea îngustă | Jonathan Wilson Citește mai mult

Prima victorie a orașului asupra rivalilor din titlu în cinci încercări a redus diferența de la vârf la patru puncte, cu 17 meciuri rămase. Fernandinho, care a fost joi printre cei mai buni interpreți ai orașului pe stadionul Etihad, a declarat: „Patru puncte vor fi interesante pentru restul sezonului pentru ambele echipe. Sunt încă lideri și au multe jocuri de jucat. Nu este ușor să rămâi în vârf, deoarece presiunea este atât de mare.Trebuie să câștigi fiecare joc, așa că vom vedea ce se va întâmpla în final. ”

Mijlocașul a arătat modul victoriei, în care Leroy Sané a marcat câștigătorul după ce Roberto Firmino a anulat-o pe Sergio Agüero deschizator. “Sunt atât de bucuros pentru că echipa a început atât de bine”, a spus el. “La începutul celei de-a doua reprize am suferit puțin și după aceea, chiar și atunci când au avut mingea în posesiune, ne-am apărat atât de bine, încât nu am acordat multe șanse. Fiver: înscrie-te și primește e-mailul zilnic de fotbal .

„Acesta este cel mai bun mod de a juca. Cine vrea să fie campion trebuie să poată ataca și apăra. Cred că toate jocurile mari sunt așa [tensionate]. Nu puteți clipi. Ești pedepsit, așa că trebuie să fii atent tot timpul și toți cei implicați aveau același sentiment.A trebuit să ne jucăm fotbalul și să încercăm să ne apărăm la fel de bine ca noi, să nu primim goluri.

„Am avut șansa de a ne arăta calitatea după câteva rezultate proaste [înfrângeri la Leicester City și Crystal Palace ]. Ne-am întors pe drumul cel bun și pe câștiguri. Sergio Agüero, omul cu clătire gri-albastră, strălucește ca farul orașului Citește mai mult

„Echipa a jucat jocuri bune și acesta este cel mai important pentru noi. Dacă joci prost, poți câștiga jocurile, dar trebuie să joci bine și să obții cele trei puncte. A fost un joc frumos pentru toată lumea și, desigur, pentru fani. Au fost atât de entuziasmați și sunt fericit pentru ei. ”

La vizita de duminică a lui Rotherham United în runda a treia a Cupei FA, el a adăugat:„ Încercăm să jucăm aceeași intensitate ca întotdeauna.Unele echipe vin la Etihad și nu vor să joace cu mingea ca Liverpool, așa că nu va trebui să ne apărăm așa cum am făcut-o. Dar cu mingea încercăm să jucăm întotdeauna cu aceeași intensitate. Încercăm să găsim spațiile pentru a crea șanse și să ajungem în cutie. Când jucăm astfel de jocuri, trebuie să încercăm să recuperăm mingea cât mai repede posibil. ”