Progression – spil på uafgjort

863095-online-sport-betting

Et andet hyppigt anvendt system til at satse ved bookmaker væddemål er den såkaldte progression. Systemet er baseret på satsforøgelse ved hvert tab. Progression bruger vi oftest ved at satse på uafgjort i fodbold og i hockey kampe. Hvis vi satser på uafgjort i en fodboldkamp, fordobler vi satsen ved hvert efterfølgende væddemål, mens i hockeykampe satser vi i næste væddemål 1,5 af den forrige sats. Forskelle opstår i forbindelse med odds, der udbydes for uafgjort resultat i fodbold og i hockey. For eksempel hos bookmaker Bet365 er de på henholdsvis 3,0 og 4,0.

I praksis ser det således ud, at på baggrund af statistikker vælger vi et hold og satser på uafgjort i hver kamp, som dette hold spiller. Vi “misser” ikke en eneste kamp. De mindst sandsynlige kampe ender meget ofte som uafgjort. Vi spiller kun på ligakampe. Vi satser ikke på pokalkampe. Det er vigtigt at vi allerede i starten bestemmer hvilket niveau vi ønsker at spille på. Typisk er der op til 6-8 niveauer. Bagefter er satserne meget høje. Mange spillere fører samtidigt flere progressions cyklusser. Og når de når det forudbestemte niveau uden uafgjort, lægger de det beløb, de skulle så investere i et nyt væddemål, over til en anden cyklus.

 

Personligt tror jeg ikke, at dette system er rentabelt på lang sigt. I sidste ende kommer der en længere serie uden uafgjort, og tab kan være store. Men ved et passende fordeling af sats på flere cyklus kan dette system være en god måde for at lave “bonusomsætning”. Man skal blot have et par kampe, som vi taber og det investerede beløb, som vi er nødt til at satse i en ny kamp, bliver meget stor. Og husk på, at vi i al den tid forsøger at genvinde det allerførste investerede beløb. Derfor mener jeg, at enhver snak om at tjene penge ved hjælp af dette system er blot en skrøne.

Hvis I ikke tro mine ord, så prøv selv. Der er dog flere interessante systemer. Hvis de overhovedet eksisterer. Det vil sige, systemer, som kan give en stabil indkomst.