Darren Lehmann revine la antrenament după scandalul manipulării mingii

Darren Lehmann s-a îndrăgostit de cricket, dar spune că nu va lua în considerare niciodată o altă etapă de antrenor internațional după ce s-a întors la locul unde a început totul la Brisbane.

Fostul antrenor australian Lehmann se va întoarce în șa pentru Heat, unde a lansat o carieră care s-a oprit în urma scandalului de manipulare a mingii de anul trecut, în primul său rol de antrenor de când a demisionat în urma evenimentelor din Cape Town.

Dornic să treacă de la episodul, Lehmann a spus că și-a redescoperit dragostea pentru acest sport și a sperat că afacerea sa de doi ani de la Big Bash League va fi o susținere a metodelor sale.

Lehmann și-a dat demisia din cauza incidentului de șmirghel după ce jucătorii David Warner, Steve Smith și Cameron Bancroft au fost suspendați, dar a continuat să lucreze la dezvoltarea talentelor cu echipa națională de performanță și alte programe de cale de cricket înainte de a intra în mass-media.

A spus acele comentarii perioadele de vară din timpul verii australiene au declanșat următorul „capitol” al călătoriei sale de antrenor.

„Treci prin capitole ca antrenor, indiferent dacă este succes sau eșec și am avut ambele”, a spus el. „Este o curbă de învățare pentru toată lumea și am învățat multe.A fost vorba să ne întoarcem la trezire și să ne bucurăm să mergem la joc…pentru o vreme acolo a fost foarte greu de urmărit. ”

În timp ce spune că bucuria a revenit, fostul bătăuș Test a spus că nu a avut nici o dorință de a antrena din nou o echipă australiană. Și și-a mușcat limba când a fost întrebat ce părere are despre recenzia care considera că există o cultură toxică în cadrul programului pentru bărbați.

„Da [a durut]…pentru că împotriva Angliei, când era 4-0 [într-o casă Ashes grave la începutul acelui an], atunci nu a existat niciun atac asupra culturii ”, a spus el. „Înțelegem că asta se întâmplă [reacția adversă] atunci când se întâmplă așa ceva [manipularea mingii].

„ Nu vreau să intru prea mult în asta ca să fiu sincer; este timpul să mergem mai departe, s-a întâmplat, nu o putem schimba. ”

El a spus că postul de antrenor național a rămas„ cel mai bun loc de muncă din lume ”, dar că presiunea asupra vieții sale personale înseamnă că nu o opțiune mai lungă. „Nu [nu antrenez din nou la nivel internațional].Nu călătoresc din nou la 300 de zile distanță pe an și nu cred că și soția mea m-ar lăsa ”, a spus el. antrenorul Wade Seccombe, în timp ce James Hopes și Brendon McCullum au fost, de asemenea, selectați pentru acest rol. rolul. „Da și nu, presupun. La sfârșitul zilei, sunt antrenor și încerc doar să-i ajut pe niște tineri să meargă mai departe “, a spus el.