Lionel Messi înscrie două lovituri libere în timp ce Barcelona îl lovește pe Espanyol în derby

Lionel Messi a marcat două lovituri libere strălucitoare, în timp ce Barcelona a deschis un avans de trei puncte în vârful Ligii, după ce a câștigat cu o victorie cu 4-0 la rivalii derby-ului Espanyol. După egalul 1-1 al lui Sevilla la Valencia, în care gazdele au lovit un egal egal dramatic la pauză, Barcelona nu a făcut nicio greșeală pe stadionul RCDE, concurând cu 3-0 la pauză.

Messi a deschis scorul cu o lovitură liberă fină înainte ca Ousmane Dembélé să dubleze avantajul în minutul 26 și Luis Suárez a marcat din cele mai strânse unghiuri chiar înainte de pauză.Căpitanul Barcelonei, care a terminat doar pe locul cinci în votul Ballon d’Or din acest an, s-a învârtit într-o nouă lovitură superbă cu mingea moartă în 65 de minute pentru a limita performanța individuală și a echipei. Jadon Sancho stabilește derby-ul cu Schalke în timp ce Dortmund avansează cu nouă puncte mai mult

Managerul Barcelonei, Ernesto Valverde, al cărui echipă îl găzduiește marți seară pe Tottenham în ultimul joc de grupă din Liga Campionilor, a avertizat despre un „proces de foc” în procesul de organizare a derby-ului și lucrurile ar putea avea ar fi fost diferit dacă Borja Iglesias nu ar fi împușcat de la început Dar după 17 minute, un alt moment de strălucire al lui Messi a rupt impasul. Eleven Sports (@ElevenSports_UK) | GOOOOAL! | Lionel Messi nu încetează niciodată să uimească.