Phil Mickelson simte din nou mirosul dulce al succesului Masters

Este nevoie de o mulțime de îngrășăminte pentru ca acest loc să arate atât de frumos și, de îndată ce pământul se udă, mirosul tuturor azaleelor ​​parfumate, seva de pin și fumul de trabuc este copleșit de duhoarea a ceva mult mai funky si agricole. Așa că da, adevărul nefericit este că atunci când plouă, Augusta National miroase cu mirosul inconfundabil de gunoi de grajd, tăiat cu aroma sanitară a oricăror substanțe chimice care se află în așternutul verde pentru pisici pe care îngrijitorii pământului o aruncă pentru a absorbi toată apa. Miercuri, când era foarte greu, mirosul a devenit atât de copleșitor încât au existat administratori care se plângeau că le provoacă migrene. două zile de antrenament.Apoi au fost averse abundente vineri dimineața și se pare că vor fi din nou în weekend. Se pare că toată lumea va trebui să se țină de nas și să se descurce. Cel mai rău este în zonele aglomerate ale cursului, unde iarba este călcată în picioare într-un nămol verde. Deci, aerul era destul de înțepător în jurul lui Phil Mickelson, care era singurul jucător pe care toată lumea dorea să-l vadă înainte ca Tiger Woods să ajungă în centrul scenei mai târziu în cursul zilei. Mickelson nu părea prea deranjat de asta, dar ai putea (politicos) să-l descrii ca pe un om care răspândește însuși o cantitate destul de mare de BS.

Aceasta a fost cea de-a 100-a rundă competitivă a lui Mickelson la Augusta, deși a făcut-o. nu știu până când un reporter i-a arătat-o. L-a întrebat pe Mickelson ce înseamnă, iar Mickelson a spus „doar că îmbătrânesc”.El va împlini 49 de ani în iunie, ceea ce înseamnă că, dacă ar câștiga săptămâna aceasta, ar fi cel mai în vârstă bărbat care a câștigat vreodată un major. Julius Boros era cu șase luni mai tânăr când a câștigat campionatul PGA al SUA în 1968. Deși Mickelson spune că nu-și simte vârsta.

„De fiecare dată când vin aici să joc, îmi aduc amintiri de când eram. un copil și mă face să mă simt tânăr”, a spus el. „Acesta este un loc foarte spiritual dacă îți place golful așa cum o facem noi.

„Am fost norocos să joc multe runde aici și le prețuiesc și le iubesc pe fiecare dintre ele”, a adăugat Mickelson . Ai paria că i-a iubit pe unii mai mult decât pe alții. Dar trebuie să fi fost puțin mai dulce cu 67 de deschidere decât cu 73 cu care a urmat vineri. Asta l-a lăsat patru sub, trei lovituri din avantajul clubului.Ai crede că ar fi fost mulțumit de asta la începutul săptămânii, dar a spus că nu. „Cred că mă așteptam să fiu puțin mai bine, să fiu sincer”.

Mickelson și-a schimbat rutina obișnuită la Masters anul acesta. De obicei, îi place să joace într-un turneu cu o săptămână înainte, dar modificările aduse programului turneului l-au însemnat că a decis să se antreneze la Augusta. A petrecut patru zile aici săptămâna trecută, studiind green-urile, ceea ce însemna, a spus el, că atunci când s-a întors aici săptămâna aceasta, nu „trebuie să-și facă griji cu privire la modificările aduse terenului de golf pentru că am deja am luat acele decizii cu privire la modul în care voi juca”.Deși de la această distanță, nu era clar exact asupra ce trebuia să decidă, deoarece părea să joace în același mod vechi în care o face întotdeauna. Tiger Woods respinge coliziunea cu agentul de securitate spunând că „se întâmplă accidente” Citește mai mult

Au fost curse sălbatice, lovituri de recuperare uluitoare și pitch-uri și jetoane strălucitoare și iscusite. Problema lui, a recunoscut el, a fost că a continuat să-l lovească, lăsat de pe tee. „Nu am condus mingea foarte bine astăzi și asta va fi cheia. Dacă îl lovesc în mod rezonabil drept, pot ataca o mulțime de găuri, dar le lovesc pe unele sărace.” Sigur a făcut-o. Și partea cea mai proastă a fost că a continuat să o facă pe găurile păsărilor.La par-5 a 8-a a tăiat una adânc în copaci și a ajuns să arunce o lovitură după ce a spart înapoi de cealaltă parte a fairway-ului, iar la par-5 a 15-a a făcut o greșeală similară.

Totuși, Mickelson a reușit să se deplaseze fără să facă o mare ratare sau să explodeze în modul în care părea să facă atât de des aici în ultimii ani.

„Acum, dacă pot să trag una bună sâmbătă. Voi fi în ea.” Și atâta timp cât se află în el, poți fi sigur că va figura în socoteală. Unul dintre partenerii săi, Justin Thomas, va fi și el acolo sus. Avea cinci până la 15 ani, după un vultur la 15, dar a renunțat la 18. Celălalt, Justin Rose, și-a continuat primul 75 cu un 73 și a terminat cu patru peste. Rose a avut o adevărată împuțită Augusta.