Marc Sneyd al lui Hull FC asigură victoria asupra lui Wigan cu punct de aur

În timp ce antrenorul lui Hull FC, Lee Radford, și-a îmbrățișat fiecare jucător după o după-amiază istorică în soarele din Lancashire, celebrările au spus probabil propria lor poveste. Hull a așteptat din iunie anul trecut – 13 jocuri și 240 de zile – pentru a experimenta euforia și exaltarea victoriei: dar indiferent de ce se va întâmpla în continuare pentru Hull, câteva după-amiaze vor fi chiar așa.

Orice altceva decât victoria aici le-ar fi fost greu de luat, dată fiind natura modului în care și-au pus corpul pe linie pentru mai mult de 80 de minute istovitoare într-un fundal de răniri și adversități.Așa că, când Oliver Gildart a trecut la egalitate cu câteva secunde rămase, te-ai întrebat cum se vor ridica Hull – și Radford – Sika Manu, de la Hull FC: „Îmi amintesc că am văzut acoperișurile rupte de clădiri” Citește mai mult

Cu toate acestea , Conversația capricioasă a lui Zak Hardaker le-a dat negrilor și albi o ameliorare și ne-a oferit primul punct de aur în prelungiri în Super League – și cum au profitat de ocazie.

În câteva secunde de la repornirea jocului, golul lui Marc Sneyd a asigurat acea mult așteptată victorie. „El este omul de gheață”, a spus Radford despre jumătatea sa de scrum.

„Sunt ușurat pentru ei, jucătorii.Nu ne-a mai rămas nici o bancă la sfârșit cu accidentări și dacă am fi venit cu nimic de aici după acel efort…ar fi fost greu. ”

Toată drama punctului de aur aproape a reușit să umbrească. cel mai mare punct de discuție dinaintea meciului – întoarcerea fostului căpitan al Marii Britanii și Hull, Gareth Ellis, de la o pensionare de 18 luni la vârsta de 37 de ani. recuzită, Ellis a răspuns apelului cu un afișaj impresionant în pachet. „A fost un spectacol tipic Gareth Ellis”, a spus Radford. „I-am împrumutat masajul meu complet după aceea și dacă se oprește OK, vom vedea cum joacă săptămâna viitoare.”

Hull a fost magnific toată după-amiaza, nu în ultimul rând în stabilirea unei jumătăți…timp de patru puncte după încercări pentru Carlos Tuimavave, Joe Westerman și Ratu Naulago – fostul extremist saracen care și-a marcat debutul în liga de rugby cu două încercări. Înscrieți-vă la The Recap, e-mailul nostru săptămânal cu alegerile editorilor.

< Răspunsul lui Wigan a venit de la Gildart și Liam Byrne – dar aceasta a fost o performanță inferioară a campionilor, care au o victorie din primele trei jocuri.

„Nu au fost semne bune pe tot parcursul meciului ”, A declarat antrenorul lor, Adrian Lam.

Al doilea Naulago la patru minute după pauză l-a pus pe Hull în control, deși pe măsură ce rănile au început să muște, vizitatorii au început să se obosească în mod vizibil.

Wigan a profitat: mai întâi, Ben Flower a încărcat cu 15 minute rămase, înainte ca o perioadă de presiune susținută să dea o nouă încercare Gildart.Dar Hardaker nu a putut rupe inimile lui Hull lovind conversia, iar golul lui Sneyd a sigilat victoria.