Zâmbet magic, pașaportul maghiar. Britanicii au din nou un campion mondial

“Sunt foarte încântat, a trebuit să lupt din greu pentru victorie. Deși nu a fost cel mai bun meci l-am jucat, dar niciodată nu va cere, „teleportat-douăzeci și patru de jucător de tenis, după sferturile de finala din Melbourne Acasă

bate o altă surpriză a turneului -. Fata chinez Zhang Shuai, care numai în acest an , în cele douăzeci și șapte de ani, ea a fost primul câștigător al grandslamului. „Ea a fost concentrat și cu siguranță nu a fost ușor să câștige așa cum ar putea părea la prima vedere“, a declarat câștigătorul după ce a câștigat dvousetové 6: 4, 6: 1.

Deci Australian Open încă nu a pierdut un singur set.Și când Andy Murray a fost eliminat în sferturile de finală de David Ferrer, britanicii au avut pentru prima dată din 1935 reprezentare în semifinalele ambelor categorii!

Kontaová un timp născut în Sydney, la părinții maghiari…

Hotel managerul Gabor și Gabriella dentist a trăit în Australia, împreună cu un mic Johanna paisprezece ani. Numai în 2005 s-au mutat în Regatul Unit, în special în Coasta de Est din Eastbourne. „A fost sacrificiul lor, nu a mea“, a amintit un pas important în cariera sa.

În tinerețe a fost un bun jucator de tenis, dar nici o stea în creștere. Nimeni nu ar fi pariat la acea vreme că va deveni o femeie care ar întoarce tenisul britanic la soare. Da, britanic. În 2012 a obținut pașaportul, dar nu a ieșit din caseta “solid player” până anul trecut.Apoi, a început seria ei impresionantă de șaisprezece victorii consecutive, care, după triumfă la două turnee categoria ITF și de calificare rezolvat cu succes US Open a ajuns în New York opt-finale Petra Kvitova.

În acest an, pentru prima dată prezentată în competiția principală a australian Grand Slam . Și în prima rundă, Venus Williams o aștepta. Nici de pornire ușoară

Rezultatul

victorie Smooth 6:.? 4, 6: 2. „Kontaová rostogolit-o cu totul“, enthused in timpul meciului John McEnroe. “Stau aici și spun, wow…De fapt, nu am cuvinte „, sa minunat eroina neașteptată cu un zâmbet simpatic la conferința de presă.

În drum spre semifinale, apoi a bătut fată din China Zheng Saisai, Cehă Denisa Allertova, douăzeci și semanate rus Ekaterina Makarova și în sferturile de finala de marți a menționat deja Zhang Šuaj. Acasă

acum, el așteaptă turneu șapte Angelique Kerber. „Și va fi foarte dificil pentru mine să lupte, mai întâi împotriva ei. A fost mult timp un jucător de succes în Top 10, nu am nimic de pierdut „, el spune femeia cu fermitate britanic cu un pașaport maghiar, născut în Australia.

„Sunt o astfel de versiune feminină a lui Jason Bourne,“ ea a amintit în prezent jucător al 44-lea în lume celebrul personaj de film din filmul The Bourne Identity.Ea crede ca capitolele cruciale ale povestii ei sunt inca scrise.

Și dacă în orice caz o țară dorește să-i ofere cetățenia? Din păcate, ei sunt ghinioni. Eu aparțin Regatului Unit…”Deci, nu Bourne? La urma urmei, 007 și serviciul devoțional pentru Majestatea Sa? “Permisiunea lui Bond de a ucide”? Și următoarea ei victimă va fi polițiștii germani…?