Yates în necazuri. Pe Pratonevosu a pierdut de la Dumounin timp de jumătate de minut

După o lungă perioadă de timp Giro a condus două curse într-o singură.

a avut loc înainte de pachetul principal, care a condus toți prietenii.

douăsprezece eschivare în timpul zilei lucrat cel mai mare avantaj ( peste 16 minute ) pentru întreaga Giro și urcare finală la Prato Nevoso cel mai des utilizat Max Schachmann.

el nu trebuie să fie preocupat dacă acestea ar ajunge în spatele lui cei mai mari prieteni ai rasei. Concentrându-se doar pe lupta pentru etapa.

în timpul urcării cristalizată Patru Cattaneo, Plaza, PFINGSTEN și Schachmann.

Ciclistul german a atacat în mod repetat să-l în final trei kilometri la stânga doar Cattaneo și Plaza întoarsă.Tânărul ciclist grajduri belgian Quick-Step apoi a încercat poodjet Cattaneo, dar Schachmann întotdeauna în măsură să răspundă.

În ultimul kilometru și un trio Schachmann, Cattaneo și Plaza călărit împreună.

Și în ultima sută metri confirmat de fostul proprietar al tricoului alb pe această formă mare Giru.În douăzeci și patru de ani, prima participare într-un Grand Tour călărea spre victorie în etapa al XVIII-lea Giro d’Italia. Acasă

Pe locul al doilea în spatele lui a venit Ruben Plaza, Mattia Cattaneo a terminat al treilea.

Departe în spatele lor a alergat mai mult de luptele regelui Giro.

și în cele din urmă, a fost foarte interesant.

de la poalele Prato Nevoso târât pachet major de Roman Kreuziger Esteban Chaves, care a fost, astfel, pentru prima dată într-o cursă pe dealuri până la mâna lui Simon Simon.

Munca la capul favorite grupului, apoi a preluat echipa Movistar cu FDJ, fără atacuri focuri de artificii, dar de data aceasta numai pe baza de doi kilometri pentru a evita.

Numai atunci când a luat prima dată Tom Dumoulin.

„voi fi în Alpi pentru a ataca, trebuie sa“, el ia îndemnat pe celălalt bărbat, înainte de începerea cursei. „Start și cea mai mare pista dupa ce avionul, iar apoi, la sfârșitul zilei o mulțime de efort pe un singur munte, fără pasaje perfizi.Acesta este tipul de stadiul în cazul în care ar trebui să fac bine. „

El a fost absolut corect.

La prima sosire a crescut Simon Yates au răspuns atunci când apoi, dar Dumoulin, împreună cu Domenico Pozzovivem Chris a propus să urmărească Frooma, care are ca scop Wout Poels fost de a lua, douăzeci și cinci Brit pentru prima dată la Giro din acest an a arătat slăbiciune.

el nu a ridicat din șa, a încercat să răspundă la debutul rivalilor săi, în loc să mă relaxat. Pagina de start

a trăit Aparent lui de departe cea mai proastă zi a Grand Tour italian.

Dumoulin, Frooma și Pozzoviva a pierdut în cele din urmă de douăzeci și opt de secunde.

acelaşi număr de secunde este acum Yates înainte de Dumoulin la bine în ordine continuă. În locul al treilea este de trei zile înainte de sfârșitul cursei Domenico Pozzovivo, care a pierdut 2:43 minute.Următorii 39 de secunde este campionul turneului de patru ori – Chris Froome.

Cum sa întâmplat