Un război iugoslav a fost abandonat din Cupă și Bayern Munchen

A fost bine la mijlocul lunii martie cu Grand Clubul German. Gestionat succes vydřít Eurocup în trimestru, în ciuda puternic Kazan din Rusia a trecut de 2:. 1 meciuri raport

După 25 de meciuri din Bundesliga a condus cu încredere cu mare echilibru de 24 de victorii si o singura infrangere. Dar atunci lucrurile s-au făcut.

La sfârșitul lunii martie, Eurocupul sa încheiat. Cea de-a doua cea mai prestigioasă ceașcă a fost oferită de Bayern – Darüssafaka din Istanbul. Echipa germană a pierdut toate meciurile împreună cu doar șase puncte. Dar speranțele pentru ceașcă au fost atât de drăguțe. Al doilea joc de acasă a fost un spectacol foarte trist pentru München. A coborât recordul recordului jucătorului de la Scottie Wilbekin.Douăzeci și cinci de nativ din Florida tweaked record de proměněnými eurocupové 10 și 41 de puncte de câte trei.

forme sunt apoi Wilbekin deținute în seria finală de la Lokomotiv Kuban Krasnodar, echipa Rusiei inundate 24 și 28 de puncte și de turci aranja câștigătoare Eurocup și în avans pentru a Euroligii.

Această procedură, după care Bayern și mult râvnit.

care se încadrează din Cupa, dar o zi proastă pentru Bayern peste. La două zile după a doua semi-finala a fost deranjat de bate echipa rivala Alba Berlin 72:91. Liga roșu-albă a continuat, dar nu a fost suficient.Djordjevic a terminat.

Cincizeci de ani sârb a fost imediat înlocuit cu alte iugoslavi, de data aceasta muntenegreni Dejan Radonjic, care a făcut numele lui ca antrenor al Steaua Roșie Belgrad.

Chiar și fără Djordjevic și chiar fără Radonjić primit din München un întreg alt pui de bătaie liga de data aceasta el a căzut 77 100 pe terenul de Oldenburg.

fostul star iugoslav Djordjevic nu poate lăsa sacul ca ea și a scris o scrisoare deschisă pe site-ul său publicat pe web Baschet Sferă.

„Din păcate, nu am primit șansa de a termina acest sezon extraordinar cu un titlu în Liga Germană. La ultima întâlnire, am fost director general al (Pesic) a spus că mi-am pierdut slujba din cauza lui, aparent puțin comunicat.Cred că unul dintre multele motive pentru care am avut un sezon mare în acest an a fost că echipa de management nu a fost implicat în funcționarea de zi cu zi a clubului. autocare Great colaborare cu echipa a condus la multe victorii si de management, condus de dl Pesic pur și simplu nu a putut suporta și invidiată. Ei au simțit umbrit succesul nostru, și am fost concediat, „este dat in judecata Djordjevic

El continuă:.“ De la începutul sezonului am simțit din suportul de management, sa manifestat prin antipatie personală și atitudine negativă. Desfășurarea frecventă și neprofesională a conducerii față de persoana mea. Totul a escaladat în cea mai importantă parte a sezonului în cazul în care, în ciuda cantității mari de gestionare a oboselii și a prejudiciului a produs nici un jucător de înlocuire. „

Acum trebuie să Djordjevic dispute cu timp Pesic.El a primit o ofertă pe termen scurt pentru echipa Oklahoma City Thunder. Urmăriți jocul din NBA din primul rând și participați la pregătirea lui Russella Westbrooka et al. desigur, nu a refuzat. Radonjič a condus între timp Bayern în trei meciuri de ligă – și de fiecare dată a sărbătorit victoria. Cu toate acestea, pentru a îndeplini cerințele stricte ale conducerii clubului va trebui să termine titlul de sezon.

În interesul Bayern Munchen este de a fi cel mai puternic. Clubul 2019/20 va primi un martor pentru Eurolize.