Un manager cu credință totală în echipa sa … să ajungă deasupra Evertonului

În ciuda faptului că a deschis duminică trecută o cutie de fund și a stropit conținutul său frizant pe fețele rivalului lor din nordul Londrei, Tottenham, Arsenal și-a continuat cursa specială de a nu înregistra un avans la pauză în Premier League în acest sezon.În această seară, toate acestea s-ar putea schimba atunci când se deplasează la Old Trafford pentru a lua o echipă din Manchester United care, de obicei, nu are motociclete, dacă nu, până la Brighton sau West Ham sau Southampton sau Newcastle sau [introduceți aici numele adversar aleatoriu] i-au ieșit din toropeală, lovind cel puțin două de David de Gea în primele 45 de minute. Unai Emery a moștenit mult din munca bună a lui Arsène Wenger | Barney Ronay Citește mai mult

În ultimele trei meciuri, United au scos o remiză norocoasă împotriva Crystal Palace, s-a împiedicat de linia împotriva Young Boys și au venit de la doi în jos pentru a câștiga un punct la Southampton; ultimul rezultat considerat a fi atât de rușinos și jenant de ierarhia unui club implicat, încât și-au demis imediat managerul.În ciuda faptului că sunt acasă, Manchester United sunt oameni din afară în această seară și performanțele lor târzii au fost atât de obosite încât există o îngrijorare autentică că Arsenal ar trebui să aibă înălțimi similare cu cele de duminică, oamenii lui José Mourinho s-ar putea găsi la sfârșitul unui bombardament bun. Și cu până la 10 dintre trupele sale excluse din joc printr-o combinație de pas obraznic și talent, prezențele arată sumbru pentru United. Pe de altă parte, totuși, cei care intră pe teren pot face acest lucru în siguranță, știind că managerul lor are încredere totală în ei…pentru a termina deasupra Evertonului.

„Un jucător de fotbal este plătit – și foarte bine plătit – să fii profesionist ”, a spus ieri José, la întrebarea dacă jucătorii săi ar putea să nu aibă performanțe, pentru că îi tot dezgropează și nu-i plac. “Ce este asta?Este să te antrenezi în fiecare zi până la limitele sale, să joci fiecare joc la limitele sale, să te comporti social în funcție de natura meseriei sale, să respecți milioanele de fani din întreaga lume și să respecți ierarhiile clubului. Dacă un jucător nu face asta, este un lucru să performezi bine și nu atât de bine, un alt lucru este să fii profesionist. Dacă spuneți că un jucător joacă bine sau rău din cauza cât de bun este un manager, îl numiți pe jucător necinstit. ”

În timp ce José a fost rapid să protejeze integritatea jucătorilor săi, dintre care unul este pretins pentru a fi acuzat că a avut puțină sau deloc integritate sâmbăta trecută, a încercat puțin sau deloc să pretindă că totul este bine în tabără.În schimb, lucrurile abia ar putea merge mai înot la Arsenal, al cărui manager s-a referit memorabil la numărul său opus drept „un copil plâns” în timp ce ambii bărbați lucrau în Spania. Cu toate acestea, Old Trafford nu a fost un teren de vânătoare fericit pentru Gooners, care au remizat trei și au pierdut opt ​​în ultimele 11 vizite. În cazul în care își înregistrează prima victorie în 12 încercări, așa cum se așteaptă mulți, se așteaptă să apară încă o dată zgomotul unui copil lacrimos, care să iasă din cărucior. LIVE PE SITE-UL MARE

„Ți-a fost dată o igienă alimentară rating de 0…Personal, sunt dezamăgit, deoarece nu ați reușit să vă asigurați siguranța alimentelor pe care le produceți și să vă hrăniți personalul ”- Bromley Council dă o notă zero de igienă alimentară pe bucătăria de la terenul de antrenament Crystal Palace după ce ați descoperit un„ mouse semnificativ problemă”.Palace spune că au luat măsuri „pentru a remedia problemele evidențiate”. Facebook Twitter Pinterest Eek! Fotografie: Tom Jenkins pentru GuardianBEST FOTBALERI FEMININI DIN LUME 2018

Big Website a introdus partea a doua din lista sa inaugurală cu cele mai bune 100 de fotbaliste din lume. În asociere cu podcast-ul The Offside Rule, am reunit un juriu format din 72 de judecători din întreaga lume pentru a evalua jucătorii care s-au remarcat în 2018. Citiți nr. 100-41 acum. un jurnalism atent și aprofundat [lucrurile care nu se găsesc în mod normal în acest e-mail, evident – Fiver Ed] este scump, dar nu ne susține. Dacă apreciați jurnalismul nostru, vă rugăm să ne susțineți.În schimb, putem, sperăm, să vă înarmăm cu genul de cunoștințe care vă face să sună puțin mai puțin neinformat în timpul acelor chat-uri gegenpress reactive fierbinți care vă plac atât de mult. Și dacă credeți că ceea ce facem este plăcut [din nou, etc și așa mai departe – Fiver Ed], vă rugăm să ne ajutați să ne întoarcem aici pentru a vă oferi mai multe despre aceleași lucruri. în capitală, am dat de un tip din Covent Garden brandind un anunț care oferea „o îmbrățișare pentru o lire”. Sper că acum câștigă avântul, de vreme ce Jürgen Klopp tocmai a plătit opt ​​dolari pentru unul ”- John Myles.

„ Am vrut doar să-i mulțumesc dlui Murray pentru că cel puțin a făcut jocul de aseară Watford v City oarecum competitiv reporterii blestemă sugerând că City ar înscrie șase sau șapte.Pentru binele fotbalului, ne putem asigura că va compune The Fiver înainte de fiecare meci din City? ” – Barry Gilley.

„Ca răspuns la cei surprinși că The Fiver are gust de poliție [Fiver de ieri], aș sugera că, dacă ai scris cu ceva la care chiar The Fiver a privit și a dispărut „agăță-te de un minut…” probabil că trebuie să pui Tin jos și să ieși afară. Este frumos acolo. Există câini și aer curat și nu există priviri cu discernământ din partea celor dragi “- Ferg Slade.

” O’Rangers-ul Papei? Am crezut că a sprijinit cealaltă echipă…”- John Kyle.

Trimiteți-vă scrisorile la the.boss@theguardian.com. Și poți oricând să postezi pe Twitter The Fiver prin @guardian_sport.Câștigătorul de astăzi al scrisorii noastre o’the day este…John Myles, care câștigă un exemplar din The Transfer Market: The Inside Stories de Alan Gernon și avem mai multe de oferit săptămâna aceasta! >

Ralph Hasenhüttl a fost aruncat în aer în scaunul de ejectare St Mary într-un contract de doi ani și jumătate. „În calitate de antrenor, el întruchipează pasiunea, structura, abilitățile de comunicare, etica muncii și pofta de creștere pentru care ne străduim în Southampton Way”, a declarat costumul șef, Ralph Krueger, cerând întrebarea ce a întruchipat Ailsa de la Home & Away. Facebook Twitter Pinterest Cel puțin nu există șoareci în terenul de antrenament, Ralph.Fotografie: Dean Mouhtaropoulos / Bongarts / Getty Images

Poliția este pregătită să investigheze dacă cineva va observa diferența după ce conflictul de derby de la Port Vale cu Stoke Under-21 s-a încheiat cu „pagube considerabile” cauzate Vale Park, inclusiv locuri fiind smuls, ferestrele sparte și toaletele sparte.

Există temeri pentru raportul lemn-vărsături al șemineelor ​​din zona Tyne and Wear după ce proprietarul Newcastle, Mike Ashley, a dezvăluit că negociază patru oferte de peste 300 de milioane de lire sterline pentru club.

Și fostul executiv al FIFA, Rafael Salguero, spune că i s-a oferit wonga în schimbul votului său pentru Cupa Mondială din 2018. „Am încercat să iau legătura cu [redactat] pentru că am vrut să-i spun că am votat pentru [redactat] și am vrut să mă întâlnesc [redactat] în Italia pentru a colecta acești bani despre care [redactat] a spus [redactat] pentru mine”, a spus Salguero clarificat.ÎNCĂ DORIȚI MAI MULT?

Pluma lui Marina Hyde utilizează modul de auto-ascuțire pe măsură ce săptămâna DJ-ului Ballon d’Or Martin Solveig își continuă traiectoria descendentă.Facebook Twitter Pinterest Acest lucru vă va ajuta. Fotografie: Benoît Tessier / Reuters

De fapt, Arsène Wenger a lăsat Arsenal într-o formă mai bună decât credeam, spune Barney Ronay.

Shackings cu șase goluri FA Cup și îmbuteliatori de jocuri mari: Cunoașterea răspunde la întrebări pe care nici măcar nu știai că vrei să le pui.

Oh, și dacă e treaba ta…poți urmări Big Website pe Big Social FaceSpace. Și INSTACHAT, TOO! BOO!