Teroriști, huligani … Croații au dat vina pe fanii pentru compensare

Până la sfârșit au mai rămas câteva minute, iar Croația a condus 2: 1 când fanii lui au aruncat rachete pe teren. Arbitrul englez Clattenburg a întrerupt meciul în conformitate cu regulile. Jucătorii croați de fotbal au venit în fața sectorului fani și i-au semnalat să se oprească. Cehii au privit situația în liniște, s-au răcorit și s-au concentrat în ultimele minute ale meciului. “Jucătorii s-au oprit concentrându-se”, a declarat antrenorul croat Ante Čačič. “Ei au pierdut energie pentru a calma fanii. Apoi nu s-au putut concentra. “După câteva minute meciul a continuat. Și la scurt timp după aceea, deja la un anumit timp, Vida a jucat cu toții în mâna deasupra capului. Penalty! Lovitura de pedeapsă ordonată a fost modificată în mod nemaipomenit de Necid, un atacant alternativ și a dezlănțuit bucuria cehă.După un timp, Clattenburg a încheiat meciul, astfel încât ambele echipe au încă o șansă reală de a avansa la etapa a 16-a a Campionatului European.

“Fanii au transformat meciul undeva unde nu ne-am dorit…Întrucât meciul a fost spart, am scăpat din ritm”, a regretat cel de-al doilea marcator croat Ivan Rakitič. Perišič a adăugat: “A fost greu pentru noi după pauză pentru că am ieșit din ritm. Am dedicat energia pentru a calma fanii “. Uniunea Europeană de Fotbal (UEFA) va începe sâmbătă o procedură disciplinară cu Croația.Incidentul este, de asemenea, neplăcut pentru organizator, deoarece campionatul se află sub preocupări extraordinare de securitate, iar fanii vor furniza și pirotehnica pe stadion.

Croația are probleme cu fanii săi de mult timp.

este terorismul. Nu-i spun fanilor, ci huligani. Nu au loc pe stadion. La urma urmei, sa întâmplat în Milano când am jucat în Italia. Ea distruge tot ceea ce încercăm să facem. Nouăzeci și cinci la sută dintre fanii decenti sunt rușinați de ei “, a spus antrenorul Čačič.” Și el a continuat: “Majoritatea s-au comportat politicos – sărind, aplauze și bucurându-se de meciul cu fanii cehi. Sper că grupul poate fi detectat și pedepsit. Uniunea croată face tot ce poate pentru a preveni astfel de lucruri.Acești oameni sunt înfricoșătoare, înfricoșătoare. Scuze. Aceștia nu sunt chiar fani, ci teroriști sportivi. Ne pare rău. Nu vrem să avem nimic de-a face cu astfel de oameni. Putem fi bucuroși că nu am pierdut în cele din urmă. “