Spartanii au făcut pregătirea, luptătorii au dat rivalilor chinezi cinci goluri

Pentru spartanii a fost al patrulea meci preliminar în timpul iernii, după o victorie de mare asupra Usti nad Labem (7: 1) a cedat teren Dortmund 1: 3 la domiciliu Trenčín 3: 4a

Miercuri după-amiază Chiclana de la Frontera în sud-vestul Spaniei de jucători stabile, nu a adapta Lafata și portar bici, altfel demonstrat de toți cei care au o șansă de a începe line-up.

o mai bună a doua jumătate, în principal ca urmare a sosirii Matějovský. Spartanii au avut parte de sus, ataca mai mult decât adversarul tău, dar mai multe evenimente promițătoare nu a reușit să urmeze .. nu aveau exacte trecere finală sau mai bine finisaj.

Sparta a pierdut un gol al 16-lea minut din penalty după un dop fault Mazuch.În duelul precedent cu Trenčín, au fost jucate două lovituri de pedeapsă împotriva Spartei. După o oră de joc, Zahustel sa îndreptat împotriva mingii deflectate. Pentru Zahustela a fost primul gol în tricoul roșu după un transfer recent de la Mladá Boleslav. “Nu dau prea mult din acest obiectiv. Am vrut să fac asta și tocmai am reușit. Este un sentiment plăcut, eu sunt ca primul gol din Sparta și sper că voi adăuga unii “, a spus Zahustel pentru clubul de televiziune. Spartanii au făcut o performanță medie împotriva adversarului dur.

“Rezultatul a fost sau ar fi putut fi diferit. Am început foarte obosit, am avut multe pierderi, dar după ce am câștigat banii, am dominat terenul în minutul 20.Din punctul meu de vedere, am jucat foarte bine, dar am avut multe de câștigat. ”

Slavia măturat echipa care a cumpărat jucător de la Chelsea pentru 900 de milioane de

Slavia a început cantonamentul din sudul Spaniei ridicat câștiga peste China Jiangsu Suning 5: 1. Cele două goluri au fost zdruncinate de atacantul Škoda, iar Zelezník și Barák au fost, de asemenea, reintroduse. El însuși a stabilit, de asemenea, unul dintre cei mai activi jucători de pe teren Zmrhal.

Club bogat Jiangsu Suning, care, miercuri, a finalizat achiziționarea de mijlocașul Ramires de la Chelsea pentru aproape 900 de milioane de coroane.În liga chineză el a terminat pe locul nouă în ultimul an și a câștigat cupa gazdelor. Slavia a dominat clar. De fapt, ea a ales doar două momente mai slabe. Când atacantul japonez Escudero a scăpat în prima repriză la apărătorii Delima și Bílka, Jiangsu Suning a venit să surprindă conducerea. Și după pauză a avut o intervenție excelentă pentru a trage portar Berkovec.

Gestionarea totală a Chinei a durat doar trei minute, pentru că în 27 de minute, comparativ Železník. Până la o jumătate de cap împins Skoda, care a crescut, de asemenea întâietatea după pauză pe o diferență de două goluri

Slavia dominată tot mai mult. – a adăugat al patrulea gol Zmrhal, care a prezentat mingea în fața porții expuse Mesanovic. El a marcat, de asemenea, al cincilea gol când portarul a fost împușcat și Barak a ajuns mingea.”Am fost mai vii astăzi și în prima jumătate am depășit adversarii noștri. Pentru noi, este o diferență de temperatură aproape třicetistupňový de la Praga și mă bucur că cu jucătorii distrus „, a citat clubului site-ul Slavia antrenor Dušan Uhrin mai tineri.

Echipa de la Praga, la cantonamentul din Spania, vor concura mai mult cu coreeană Suwon , Lech Poznań si Dinamo Kiev.

„Mâine vom transforma două unități de formare și în două zile vom juca împotriva coreenilor, așa că avem un program încărcat și încă mai avem o mulțime de lucruri tweaking. Armăturile sunt îndeplinite, da dvs. toate și doriți să împinge prin cu noi, ceea ce este pozitiv „, a spus Uhrin.