Slovácko și Zlín doresc să ajungă la derbyul de fotbal

“Vrem să fim salvați cât mai curând posibil. Cred că echipa noastră este puternică din punct de vedere mental și se poate ocupa de situație. Scopul nostru este să ajungem în cele din urmă la prima victorie în liga de primăvară “, a spus antrenorul echipei Zlin Bohumil Páník înainte de meciul de duminică cu Dukla Praga de la ora 17.00. a scăzut de la al șaselea la al doisprezecelea; cinci tururi inainte de sfarsitul sezonului cu un avans de cinci puncte in penultima pozitie. “Daca repetam performantele noastre din a doua jumatate a meciului din Teplice, speram sa avem succes”, spune el. datorită a două goluri după o pauză și fără un singur atacant clasic.Nici unul dintre cei cinci nu este pregătit de 100%. Duminică, Zlin va întâlni un ansamblu al cărui nume a scăzut adesea în această săptămână. Dukla a pierdut miercuri acasă cu Sparta dintr-o penalizare falsă în ultimul minut, după câteva declarații tendențioase ale lui Koucourk. Inițial, portarul exclus, Consiliul a fost grațiat și se poate prinde. Acesta este un început lent al viitorului derby din Uherské Hradiště, care va fi jucat la stadionul său sâmbăta viitoare. în acest an au vândut stadionul nostru cel puțin o dată.Dar pentru ca fanii să vină, este nevoie de performanțe bune și un rezultat în Jablonec “, spune Svatopluk Habanec, un antrenor al duelului Slovácko din zilele noastre.

Vecinii în tabel – Slovácko este al șaptelea cu 33 de puncte puncte mai puțin – în el vor căuta forma pierdută. După triumful asupra Spartei, Slovácko a pierdut în Ostrava și Mladá Boleslav. “Jucătorii trebuie să realizeze că performanțele, în principal în prima jumătate a anului, nu erau bune.Mai ales militaritatea trebuie să fie complet diferită “, a subliniat Habanec. Jablonec a câștigat ultimele șase meciuri, ultima dată când a adus un dezastru rușinos de 1: 6 de la locul de joacă Dukla din Praga. că cabina din Jablonec a suferit o mare lovitură de la domnul Pelta “, menționează proprietarul clubului și șeful asociației de fotbal.

“Cu o astfel de echipă, nume și buget, clubul ar trebui să se gândească mai mult decât rivalitatea cu Slovacia. Mi-ar plăcea să folosesc nervozitatea care va fi probabil în Jablonec “, spune antrenorul de la Slovácko, care va fi lipsit de mijlocașul de la Kerbra și de atacatorul Kone din cauza pedepsei cu cartela. La vârful atacului, el are în vedere desfășurarea Doška pe termen lung sau Divis cu ritm rapid.