Rosicky are probleme musculare. Aici am terminat, a spus căpitanul

Sfârșitul meciului nebun la Campionatul European împotriva Croației (2: 2) se apropia când echipa națională a pierdut căpitanul. chiar dacă nu aș putea. M-am grabit cum a fost posibil si, din nefericire, am platit pentru aceasta “, a spus Rosicky reporterilor din zona mixta. Marti, echipa nationala ceha va avea un meci final impotriva Turciei. Trebuie să câștige pentru a asigura scena knock-out. Cu toate acestea, lupta pentru avansare între primele șaisprezece ani va trebui să se facă fără conducătorul său.

“Poate că a meritat, iar acum băieții vor avea un meci minunat pentru tot.Nu voi fi în ea “, a confirmat Rosicky. Din moment ce au fost eliberați toți cei trei jucători, au fost nevoiți să lupte la zece la 1: 2. Au făcut-o. Deși Rosicky a rămas pe teren, nu sa putut alătura jocului. După desțelenire, el a exclus că va fi implicat în joc.

„Este greu. Am luat balonul, am mers și l-am bătut complet “, a spus el. Vom ști mai multe sâmbătă. Potrivit primelor informații, el are probleme cu mușchiul coapsei din spate. Acum, întrebarea este dacă aceasta se datorează faptului că a făcut cel mai mult din el însuși și are un spasm. Sau dacă are o problemă cu mușchi.Nimeni nu poate determina acest lucru acum “, a declarat antrenorul Pavel Vrba la o conferință de presă. Rosicky aproape că a pierdut euro din cauza accidentării musculare. El a tratat problemele de genunchi din iunie anul trecut. Când sa recuperat și a sărit într-un meci de la Arsenal la sfârșitul lunii ianuarie, a suferit o leziune musculară după câteva minute. El a fost pregătit pentru turneu fără nici o ușurare, el a reușit meciul cu Malta, Rusia și Coreea. Și duelul de deschidere din Franța împotriva Spaniei.

Duelul împotriva Croației a ajuns la o concluzie când sănătatea sa nu a durat.