Rosenville a asistat, iar golurile rapide ale lui Chicago l-au împins pe Mrázka din poarta

Miercuri, 2 martie, Detroit a eșuat cu Chicago în gheața de acasă 2: 5. Portarul Petr Mrázek a colectat apoi cele cinci goluri din 33 de lovituri. Duminică, reprezentantului ceh i sa dat o șansă în represalii, dar după două goluri rapide el a fost înlocuit de Jimmy Howard în minutul 7. Primul gol nu a fost să cadă. În mod normal, astfel de lovituri de proiectile pe care Petr le captează, ne bate puțin. Al doilea gol a fost nefericit, așa că am pierdut două goluri de la început. Am vrut să trimit semnalul jucătorilor, așa că am fost portarul “, a comentat el în runda a 7-a.minut antrenor Red Wings Jeff Blashill.

Expulzarea Mrazek a participat după numai 21 secunde după deschiderea față-off scor lider, scor NHL Patrick Kane, asistenta a marcat Michal Rozsival, iar pe joc de putere arătând doar BEK Duncan Keith.

la scurt timp după sosirea la Detroit Howard a stârnit speranțe de reducere a cifrei de afaceri Gustav Nyquist, statutul de 2: 1 pentru Blackhawks, cu toate acestea, a durat până la sfârșitul duel. În ea a favorizat apoi pe piața internă primele 52 de minute, a profitat de un alt joc de putere datorită Artema Anisimova și la scurt timp după aceea încă asigurat la rezultatul final 4: 1 căpitanul Jonathan Toews.

Al doilea assist serii marcate apărător Rozsíval (17:03, +1, 2 fotografii, 0 + 2), care a luat locul întăriri Christian Ehrhoff de data aceasta. Atacantul Tomas Fleischmann (15:10, +/-: 0) a rămas fără un punct.Chicago îmbunătățit la 87 de puncte, împreună cu Dallas a dominat masa Conferinței de Vest, Detroit, în ciuda o altă înfrângere rămâne ultima poziție progresivă a Est, cu patru puncte fata de cicăleala Philadelphia.

În plus Mrazek duminică pus în scenă în acțiune și Ondrej Pavelec. Cu 29 de acțiuni împotriva 31 de gloanțe Edmonton a fost numit a treia stea meciului, la mai mult de a atenua înfrângere Winnipeg 1:. 2 Dar nu a fost suficient

Prioritate în sondaj jurnaliștii s-au dat autorul uneia dintre cele două goluri Edmonton atacantul Patrick Maroon și mai ales Oilers portar Cam Talbot, care crestate 39 salvează.

Toate semnificative sa întâmplat în a doua perioadă.Oilers mai întâi a trimis în avantaj după Patrick Maroon și Mark oaspeții de decontare Scheifeleho a revenit la blockbuster-ul lui Lauri Korpikoski.

Pavelec de recenta revenirea la acțiune (13 februarie), după leziuni pe termen lung prezentate în total, în șapte jocuri, dar câștiga el a luat doar de două ori. Atât Winnipeg, cât și Edmonton au în prezent 59 de puncte și sunt prinși în capul mesei din cadrul Conferinței de Vest. Mai rău este doar 58bodové Calgary.

Înainte Ales Hemský asistența a contribuit la golul victoriei Dallas în duminică joc pe gheață Ottawa . Senatorii a trimis în minutul 25 Zack Smith, cluburi consecutive Jason Spezza 35 minute și Antoine Roussel la 58 de minute, dar sa transformat în favoarea dezvoltării stele.În plus, Hemského (11:58, +1, 0 + 1), în adunarea câștigătorilor nu au ratat începător Radek Faksa (13:14, +/- 0).

Cele două echipe duminică aplaudat cele două puncte după șase goluri înscrise în meciurile din deplasare. Pittsburgh și cu două intervenții Evgeni Malkin scos de pe teren 6: 1 Acasă New Jersey a slăbit rănit un portar Cory Schneider și Islanders triumfat la New York Derby 6: 4 peste Rangers . Duel cap de afis la Madison Square Garden a fost Islanders fundașul Johnny Boychuk, care s-au îmbunătățit statisticile cu două goluri. Publicul sa bucurat de cea de-a treia deschizătură cu șapte goluri. Doar Bohemia meci câștigători apărător Marek Židlický (12:51, -1, 1 shot), nu a fost adoptată la fața locului.

Hochei ST.Louis cu o victorie de 4: 2 de la Minnesota Minnesota asigurată locul al treilea în Divizia Centrală. Sălbatic, în ciuda faptului că nu a rămas în ultima poziție a Conferinței de Vest, dar prima echipă din Colorado pierde doar două puncte. Câștigătoare cele mai bune Blues și atacant sarbatorit Dmitri Jaškin (10:50 +/- 0, 1 shot).