Reisinger a ratat eminența, dar Karlovy Vary nu a jucat

În curtea baschetului din estul Boemiei, înainte de 530, ca întotdeauna, spectatorii au venit la audiență pentru a crea o atmosferă minunată – ar putea distruge toți nervii de weekend. A fost doar un pic de câștigat. Dar a fost o sarcină dincolo de puterea lor, a scăzut Vary în mod clar 105 50. Prima pagină

De asemenea, el a jucat în timpul celor șapte zile ale patrulea meci foarte greu.

„După turneul final al Cupei Cehe, noi poate că erau obosiți, rotația jucătorilor nu este atât de mare, am trage în șase sau șapte persoane, și nu este foarte bun, „capitan de echipa a recunoscut și cel mai bun shooter Carlsbad Dana Kušlitová care a lucrat anterior în Trutnov.Ea a șaptesprezece puncte.

În mod semnificativ ei, și nu, ea lipsea bolnavă Julia Reisingerová tradițional numărul Carlsbad zakončovatelka unul.

„Am lipsit Julča pe teren și a fost văzut,“ ea Kušlitová .

“Cursa meciului a afectat pe Varyy venind fără cei mai buni jucători din Reisinger. Am jucat bine în apărare și au fost permise doar cincizeci de puncte “, a confirmat, de asemenea, Pavel Prokeš, asistent al antrenorului Trutnov.

nu cincizeci de puncte, foarte mici

Dar totuși, dau numai cincizeci de puncte, este Dumnezeu știe ce carte de vizită.

“A fost teribil din partea noastră.Nu ne apăram deloc și aceasta a fost cea mai mare piatră de poticnire “, adaugă Căpitanul din Karlovy Vary și explică. “Trutnov joacă mai mult unul câte unul, sunt mai mari și mai agresivi în coș, ne lipsește.. Desi suntem o echipa relativ tanara, dar putem face în continuare scuze pentru ea ”

Tot intervalul de timp pentru a juca -off

cu toate acestea, pentru a menține tot timpul pe marginea playoff în ultima rundă de intimidare renume Žabinám în cazul în care vor trebui să lupte pentru salvare, acesta este un foarte frumos sezon realizare începător tanara echipa a fuzionat BA Sparta și Karlovy Vary , pentru cei mai mulți jucători a primit rol mai puternic decât cel la care au fost obișnuiți în trecut.

„Nimeni nu se aștepta de la începutul anului pe care am jucat în acest fel, dar sperăm că mâine Valosun câștiga peste Zabini-ne în playoff sosit. Cred, dar este un succes pentru noi.Poate nu pare că cineva, dar facem acest lucru, ne simțim că suntem atât de tineri „, a spus ea după duel sâmbătă în Trutnov Dana Kušlitová.

Wish a fost finalizat, Valosun Zabini a învins, chiar dacă ar fi fost doar 77:73, dar jocul a fost sub control.

Win Trutnov? De data aceasta, imposibil

În Trutnov, în cazul în care o victorie ar putea scapa de aceste nervi, dar era clar de la început că nu este de a câștiga. Kara a controlat duelul de la început.

Trutnovský prin aceasta, polițiștii Russell Punct început și se adaugă, treptat, la aceasta performanta mai mult sau mai puțin toate coechipierii. Doar șapte jucători de baschet pe piața internă au înregistrat un număr de puncte de două cifre. Scorul final ar putea fi chiar mai mare.. Sute de sute de coroane și striked echipa de trezorerie poate feminin Herinková

Reisingerová Există o problemă

Julia Reisinger de la Karlovy Vary nu a reușit să ajungă la momentul decisiv al sezonului. Slăbirea celui mai bun shooter al ligii este o pierdere perceptibilă pe care occidentalii nu au reușit să o facă în meci. Nici măcar o dată în timpul jocului nu a primit de plumb și frustrare ofensiva a devenit pe deplin evidentă după schimbarea fețelor atunci când BA pentru al treilea trimestru compensate doar cinci puncte, iar meciul a fost cu siguranta pierdut.