Progresul către prima ligă? Trei adepți în două locuri. Ca acum doi ani

În acest an, trei echipe au devenit, de asemenea, independente în fruntea mesei în această primăvară. La acea vreme, erau Hradec și České Budějovice, iar Táborsko era a treia. În acest an, Hradec, Karviná și Znojmo au rupt restul, alții au pierdut zece puncte și mai mult pe Hradec. “Arată asemănător și probabil nimeni altcineva nu va interveni. Dar când mă uit la lot, cred că va fi decis mai devreme. Din păcate, nu pot anticipa modul în care se va întâmpla, dar echipele își vor pierde conducerea “, a declarat Bohuslav Pilný, unul dintre antrenorii echipei din Hradec Králové. Dacă Pilný are dreptate sau nu, echipa sa Cea de-a 30-a rundă a întregului an de liga a doua nu va mai fi bătută.Din cauza numărului ciudat de participanți, ea are un bilet gratuit în ultima rundă, pe care Karviná o va alege în acest weekend, iar Znojmo a făcut-o deja.

Teoretic, se poate întâmpla ca Hradec să aștepte în runda finală să vadă dacă rezultatele din Znojmo, găzduite de Vyšehrad și de la Varnsdorf, unde va găzdui Karviná, vor fi cele mai mari competiții sau nu. ”

” Libera o rundă este aceeași pentru toată lumea și toată lumea joacă același număr de meciuri, dar este doar ultima rundă pentru noi, nu suntem mulțumiți de asta “, admite Dilful, adăugând o rețetă simplă pentru a deveni nervoasă așteptând rezultate care nu mai pot decide fără Hradec, evitați: “Trebuie să avem trei puncte mai mult decât rivalii noștri înainte de ultima rundă și vom fi liniștiți”. poate fi câștigat prin învingerea Karvinei la domiciliu sau cel puțin o pierdere în două săptămâni.În acest caz, va trebui să fie Znojmo și cu Karvina mai bine meci, care, desigur, era adevărat, chiar dacă toate cele trei echipe au avut la sfârșitul concursului același număr de puncte.

Rămâne pentru a termina doar un duel de echipe din frunte și acesta este meciul dintre Hradec și Karvina. Înainte de el, Hradec are șase puncte din meciurile celorlalți, Znojmo și Karviná cu patru.