Nu avem paturi, spunea Scotts. Ei au șocat Anglia și apoi de trei ori

Premiile sportive pentru țările care au făcut parte din coroana britanică au devenit o mare atracție. Și acasă sunt eroi. Jucătorii de baschet scoțieni speră acum să împingă soarele cel puțin cu o jurubiță.Shadow fotbal, curling sau golf pentru ei a fost până acum complet impermeabil la…

Adevărul este că cele mai mari staruri turneului de baschet au fost lipsesc. NBA și concurența europeană majoră pentru Jocurile Commonwealth-ului, opriți. Pentru favorite, cu toate acestea, au fost suspecții obișnuiți: Australia, Canada, echipe africane la îndemână din Camerun și Nigeria…

Scoțienii au sosit în orașul australian Gold Coast în cel mai puternic line-up, dar cu ambiție minimă. Mainstay a fost de ani mijlocas lateral Kieron Achara, care a jucat mai mulți ani de liga italiană, iar acum opereaza una dintre echipele de top în liga de top din British Glasgow Rocks.

Alegerea este compus în întregime din jucători care operează în Scoția și majoritatea membrilor este doar cu puțin peste douăzeci de ani. Elementul exotic asigură bantu Burroughs, care sa născut pe insulele Saint Kitts și Nevis, și optsprezece talent Sean Nealon-Lino, care este originar din Lisabona, Portugalia.

Scoțiană nu sunt pur și simplu candidați pentru succes.Dar, sub îndrumarea antrenorului Rob Beveridge, care operează în liga australian cu puternice întregi Hawks Illarawa, de la început pentru a surprinde.

Turneul a fost lansat în derby în Anglia 78:65. Pentru prima dată, sa spus surpriză. Faptul că scotiții sunt îndeplinite.

Încă nimeni nu le-a plătit mai multă atenție.

Dar apoi a venit victorii peste Camerun 63:52 și 96:81 peste India și scoțieni brusc avansate pentru playoff-ul de la fața locului de top în grupul lor.

Când a învins în sferturile de finală de apărare mare Nigeria a supraviețuit și performanțe excelente Ikeho Diogua (a avut 24 de puncte și 15 recuperări) a fost surpriza albastru și alb a turneului.

„Nimeni nu a crezut escalada până în prezent. Organizatorii nu mai considera că vom avea nevoie de camere și am planificat să le oferim și alți sportivi.Noi cei de la ei, dar încă mai am un somn într-adevăr se va bucura până la sfârșitul anului „a declarat el după semi-finale pivot excitat Alasdair Fraser, întregul turneu a jucat cu o mască de protecție și a devenit fața echipei sale.

“ Am fost am fost foarte nervosi inainte de sferturile de finala, iar apoi am plans. Acum suntem mulțumiți și ne putem distra doar cu baschetul, suntem în afară. Dar vrem medalii “, a spus Kieron Achara. În Scoția, prima dată când a lovit. Favorizat Australia a cedat clar la 46: 103. Cu toate acestea, el a făcut alegerea lui Braveheart, o speranță pentru metalul prețios, în timpul turneului.

Dar au fost ghinion.

În a doua semifinala, întreaga Noua Zeelandă a eșuat. Tall Blacks nu sa terminat în Canada 86:88 și a trebuit să joace pentru bronz.Papier mai puternic Noua Zeelandă a depășit apoi lupta cu entuziasm Skot 79:69. Medalia a dispărut.

“Am pus totul în ea. Semifinala a depășit deja cele mai sălbatice vise. Australia a fost complet în altă parte și am fost puțin mai puternică împotriva Zealand. Totuși, este o experiență extraordinară pentru mine și pentru echipa pe care nu o vom uita niciodată “, a concluzionat antrenorul trist de la Beveridge.