Karviná, Ostrava, Jihlava. Salvarea este în puterea lor, totuși cineva va cădea

Hotărârea definitivă vine. Sâmbătă va decide între Jihlava, Ostrava și Karvina, care vor coborî de la prima la a doua ligă.

Va ​​fi o tăietură. Lupta pentru milimetri. Lupta tare.

Poate în Karvina au decis să încerce ceva de genul unei terapii de șoc. Cu doar două zile înainte de meciul-cheie al sezonului, antrenorul clubului Josef Mucha și asistentul său Ivan Kopecký au fost concediați.În Jihlava va echipa directorul sportiv Lubomir Vlk.

în alte echipe sunt încurcate cap. „Anul trecut am salvat cu douăzeci și șapte de puncte, acum avem treizeci, și nu este încă suficient,“ nu cred Lukáš Zoubele de la Jihlava, care în ultima rundă doar tratate direct cu Karvina.

Acesta este unic prin faptul că, înainte de sâmbătă finale meciurile din liga au toate viitorul retrogradare amenințat echipe în mâinile lor. Suficient pentru ei să câștige (chiar dacă Jihlava cravată) și sunt salvați. Acasă

„La acasă dorim cele trei puncte pentru a face ultimul pas in fata fanilor nostri. Desigur, nu ne putem baza pe nimeni altcineva „, spune fundașul Ostrava Vaclav Prochazka. Acasă

Banik bate doar Brno, deja sigur descendent.Dar, dacă pierzi, el va fi salvat numai în cazul în care numărul complet de puncte obținute Karvina ultima.

Acest joc de așteptare jucat simultan în Highlands. Dacă nu câștigă, va coborî. Dar dacă reușește, va ajunge la treizeci de puncte și se va salva în liga datorită unui mai bun echilibru al meciurilor reciproce în detrimentul Jihlava.
sau Ostrava, dacă el nu poate gestiona meciul cu Brno…

Și ai grija. Treizeci de puncte după treizeci de runde pot avea și Zlin, dar nu va mai fi ultimul în niciun minitablu de meciuri comune cu Karvina și Jihlava.Și așa nu va ieși.

Acesta este motivul pentru care Fastav sărbătorit de salvare deja în runda precedentă, după o remiză pe Slovácku, deși într-un tabel continuă, care, în loc de secvență meciuri reciproce determină scorul de mai jos Jihlava.

Echipa din Highlands poate fi prima din 1999, care va trebui să se ocupe de liga cu treizeci sau mai multe puncte câștigate.

Apoi Pilsen a coborât chiar și treizeci și doi de puncte, cu un an înainte, Ceske Budejovice a căzut cu treizeci și unu.