Jucătorii de baschet din USK au bătut Netbet shooterul belgian și se află în play-off la Euroleague

Pražanka sunt încrezători cel mai rău locul Netbet al treilea în grup și a fost menținut în lupta pentru locul al doilea, ceea ce înseamnă un avantaj acasă-câmp în sferturile de finală pentru a doua Orenburg continuă să-și piardă singura lor victorie.

„Orenburg ar putea, dar Netbet pariuri sportive online a trebuit să-și piardă și nu pare pentru realitate. Ne vom pregăti pentru începerea sferturilor finale în aer liber. Și asta nu trebuie să fie un dezavantaj complet “, a spus antrenorul Natália Hejková. “Vom vedea cine va juca cu noi, pentru că nimeni nu ne vrea și calculele pot intra în joc. În principiu nu sunt eu cine va merge la noi. Toate sunt în al doilea grup sunt puternice, dar, de asemenea, surmontabile. „

Campionii cehi au fost clar favorit în meci, unitatea belgian în acest sezon, de două ori învins în domeniul său.De data aceasta, însă, prima repriză a fost în atac. La inceput Netbet de mai multe ori aveau mai putine podete de picior, dar adversarul lor era altfel foarte bine pregatit pentru semnalele lor. USK, de asemenea, nu a tras la toate.

“A fost în principal pentru că arbitrul le-a permis o apărare agresivă, tumultuoasă și nimic de învins. A fost un alt sport pentru un timp “, a spus Catherine Elhot, cu cel mai bun meci de 15 puncte. Braine și cea mai mare parte de-al doilea trimestru doar a condus până în ultimul Netbet minut al primei reprize a venit trei eveniment de succes de pe piața internă și cifra de afaceri

În prima jumătate a anului sa încheiat, iar partea a doua Pražanka a început un cablu de 12:. 0 în cele din urmă a câștigat meciul sub control. “Nu a fost un joc simplu pe care îl așteptam, dar am crezut că o vom trage mai devreme.Ei au jucat bine în apărare, mai mult, tari și Netbet necurați. Nu am putut să ne descurcăm. Ritmul de joc nu a fost cel mai bun, dar am prins foc la sfârșitul jumătate, și după ce se explică vestiar suntem la începutul celei de a treia parte a decis „, a spus Hejková.

sablat în special Elhotová și încep să se înmulțească. Casa a încetinit până la rănirea celui mai bun shooter Sonji Petrovichova. “Sonja a dat o lovitură din spate și umărul ei sa mișcat. Vom vedea după examinare, dar poate fi mai gravă. În plus, Laia Palau și Marta Xargay au primit Netbet rănile. Îmi pare rău că arbitrii de baschet a fost acum protejate „, a spus Hejková.

La momentul potrivit, apoi a luat echipa națională spaniolă Xargayová, care este încă în shooter USK tulbure, dar de data aceasta în a doua jumătate a dat zece puncte.belgian de joc Netbet în asamblare strânsă, apoi USK depășit de o pierdere a crescut treptat până la 24 de puncte, ceea ce a permis acasă, la suportul final pošetřit.

„Mă bucur că am câștigat în cele din urmă atât de clar, pentru că nu a fost ușor meci. Mai ales când am luptat cu alți trei oameni pe teren, deoarece arbitrii nu Netbet ne-au ajutat puțin. Ne ajută să câștigăm încrederea în sine înainte de a juca.Sunt fericit că am ajutat punctele de echipa, mai ales atunci când am căzut fotografii destul de greu “a declarat Elhotová

Grupa B:

Dynamo Kursk – Villeneuve 66:49 Fenerbahce Istanbul acasă – Salamanca acasă Galatasaray 64:59 – 81:56 Sopron (pentru piața internă Netbet Kulichová 1 recuperari)