Jelinek zboară pentru a lupta pentru NBA. A avut oa doua șansă din Dallas

Jelínek are un sezon grozav. În polonezul Anwil Wloclawek, el a împins până la vârful mesei de la shooters. De asemenea, el a lucrat pentru a scăpa de eticheta unui conducător ortodox care nu se gândește la apărare și și-a îmbunătățit foarte mult activitatea defensivă cu vecinii din nord. NBA. Adăugând la faptul că a apărut o dată la un eveniment similar în Statele Unite, pare o oportunitate interesantă. În plus, se întoarce într-un mediu familiar.

Ca și în 2012, vor concura pentru un loc la Dallas Mavericks. În acel moment, el a jucat Liga de vară NBA pentru întreaga Texas.

“Am o relație bună cu ei, ei m-au privit bine în Europa.Dupa acest sezon, pe care l-am reusit si dupa un acord cu unul dintre agentii cu care lucram, am primit o invitatie pentru a incerca “, confirma Sharp-ul ceh ca contactul reciproc nu a disparut in patru ani. pentru a-și îndeplini visul, a trebuit să părăsească echipa națională la care sa alăturat la începutul acestei săptămâni. Cu toate acestea, el nu regretă perioada care consumă mult timp, deoarece chiar și două zile în Dallas îi poate ajuta să se angajeze într-un angajament de vis. Dar ar putea, de asemenea, să mă ajute să mă implic în Europa. Vezi dacă vine în Liga de vară.Este un pas bun pentru mine să mă arăt în alte locuri. ” “Este de fapt un mic NBA. Este totuși stilul american de baschet, dar este mai deschis pentru jucătorii care au fost elaborați pentru europeni. Este o altă ocazie de a se prezenta echipelor NBA. Pentru că Liga de Vară este atât de vizionată, există un număr mare de cercetași din Europa “, spune un nativ din Brno. Dar cu siguranță nu a zbor în mare cu stomacul. Dimpotrivă, se poate simți ca un animal de companie: “Aștept cu nerăbdare să-l. Fiind acolo, știu ce să mă aștept. M-am simțit mai nervos decât înainte.Acum este vorba despre a merge acolo și de a juca cel mai bun joc de baschet “. Cu experiența sa, el știe, de asemenea, că nu are o poziție simplă de a concura cu absolvenți absolvenți de facultate. “Nu sunt foarte entuziasmat de atletismul cu jucători americani, dar există și alte aspecte ale jocului pe care le pot măsura cu ei”, intenționează să atace cu punctele forte.