Harry Redknapp este deschis spre extinderea rolului de conducere cu Iordania

Șansa lui Harry Redknapp de a se antrena la nivel internațional nu a venit așa cum a sperat odată, dar englezul este deschis să-și extindă vraja cu Jordan, în afara calificării de marți a Marii Britanii cu Australia.

fostul manager al echipei Tottenham Hotspur și West Ham United a fost favoritul copleșitor de a înlocui pe Fabio Capello în 2012 ca manager al Angliei, doar pentru a fi trecut cu vederea în favoarea lui Roy Hodgson. Euro 2016: cum formează Anglia, Franța, Spania, Germania, Belgia și Italia Citește mai mult Marți, totuși, el va încheia un turneu cu două meciuri ca antrenor internațional atunci când îl va conduce pe Jordan să se confrunte cu Australia într-un meci pe care trebuie să-l câștige pentru a fi siguri că va avansa în runda următoare din calificările asiatice pentru Cupa Mondială din 2018. Redknapp a spus că, deși a fost de asemenea angajat în postul de consilier al județului Derby până la sfârșitul sezonului englez, el va lua în considerare extinderea rolului dacă va fi întrebat.

“Mi-a plăcut cu adevărat, oamenii tocmai a fost fantastic “, a spus Redknapp. “Toți angajații și toată lumea, sunt cei mai prietenoși oameni cu care am avut de-a face, a fost o experiență extraordinară pentru mine, într-adevăr.Deci, dacă ar fi ceva în viitor, m-aș uita la asta cu siguranță. “Primul joc al lui Redknapp, care a avut loc la conducere, a avut loc joi, la Bangladesh, cu 8-0, la Amman, vechi știe că campionii asiatici, Australia, vor prezenta o provocare cu totul mai mare.

“Ei sunt o amenințare, plimbările înainte, băiatul [Brad] Smith Cred că va fi un mare jucător pentru Liverpool în viitor, au un pic de ritm în echipa lor, sunt o echipă periculoasă, o echipă bună, nu există nicio îndoială despre asta “, a spus el.

din pericolul potențial al lui Tim Cahill – “la fel de bun ca oricine l-am văzut la sosire și găsirea de spațiu în cutie” – Redknapp a spus că a existat și o calitate în echipa Iordaniei. , Nu aveam absolut nici o idee despre fotbalul din Iordania sau cât de bune erau “, a adăugat el. “Am fost într-adevăr, chiar surprins de standard, este mult, mult mai mare decât mă așteptam vreodată.Deci, da, suntem subalari, dar suntem subalterni cu o șansă adevărată de luptă “. Jordan, cu două puncte în urma Australiei în grupa B, ar putea încă să treacă la a treia rundă de calificare asiatică cu un “Dacă am fi învățat atât de multe lucruri”, căpitanul Iordaniei și-ar dori ca Redknapp să rămână în picioare. ”

a spus. “A fost o onoare și privilegiu să lucrăm împreună cu el și sperăm să-și prelungească conducerea echipei.”