Firele au plouat. Thompson a trecut de Curry și și-a luat recordul

Doar cinci din cele 36 de încercări în trei puncte au lovit duo-ul mai puțin vizibil “Splash Brothers” în cele șapte jocuri. În optimi, el a făcut 14 din 24. El a clasat primii zece în prima repriză, egalând recordul lui Chandler Parsons din 2014.

„Acestea sunt momentele în care joc baschet. Este minunat să împărtășești astfel de experiențe cu colegii de echipă, este punctul culminant al unui efort comun.Nu sunt sigur dacă aș putea bate acest record dacă jucăm într-un stil diferit ca echipă sau dacă am avea alți coechipieri ”, a mulțumit Thompson.

Fostul deținător al recordului Curry de această dată s-a ghemuit, marcând 23 de puncte în 25 de minute, trăgând doar de nouă ori (2/4 fire și sfârșitul unei serii de cinci sau mai multe succese din spatele arcului de la începutul sezonului). Kevin Durant a marcat 14 puncte și opt asistări, în timp ce Alfonzo McKinnie a obținut 19 puncte și 10 recuperări.În prima repriză, Warriors a plantat 92 de puncte, doar Phoenix în 1990 a fost mai bun în istoria NBA, cu 107 puncte în jumătatea de deschidere împotriva lui Denver. Noul maxim al concursului este jumătate din 17 reprize, cu un total de 24 de campioni domniți. Taurii s-au bazat pe Zach LaVine și Antonio Blakeney (ambii 21 de puncte), rookie Wendell Carter Jr. a ajuns la 18 puncte.

Ultima echipă neînvinsă a concursului a rămas Milwaukee , depășind Toronto 124: 109 într-o luptă directă pentru Conferința de Est.

Vătămată Janis Adetokunbo (suspectată de emoție) a lipsit în tricoul echipei câștigătoare. A fost reprezentat de veteranul turc Ersan Ilyasova, autor de 19 puncte și 10 recuperări.

După 17 puncte, Malcolm Brogdon și Eric Bledsoe au adăugat.El a păstrat 18 puncte față de ultimul sfert și ore suplimentare.

Dončič și-a îmbunătățit maximul personal până la 31 de puncte, dar nu a ținut pasul cu DeRozan. Un alt tânăr Dennis Smith Jr. L-a ajutat la 22 de puncte.

Cel mai bun golgheter al pelicanilor a fost Julius Randle cu 24 de puncte, Nikola Mirotic a făcut 17 puncte și 10 recuperări.Ben Simmons a marcat 21 de puncte, 12 recuperări și nouă asistențe. și i-a ajutat Philadelphia să câștige 113: 92 peste Atlantida . Markelle Fultz a adăugat 16 puncte.

Heat nu a ajutat maximul personal al lui Josh Richardson de 31, nici 16, 24 de recuperări și cinci blocuri de Hassan Whitesid.