După schimbarea sefului, Clubul de Fotbal Znojmo a venit cu milioane

Banii pe care le-am sunat înainte de a doua fază a Ligii de primăvară de fotbal din gura de bazine de George, optimist cu privire la emergente noul Președinte 1. SC Znojmo.

sosirea sa în fruntea clubului se angajează să consolideze finanțele, chiar dacă are de la începutul semnificativ mai mică decât predecesorul său Ota Withers, din care președinția după doisprezece Withers ani în fotbal la începutul anului a preluat.

, în special, nu în buget pentru a permite două milioane de a orașului, care este diferența dintre subvențiile anterioare și actuale . În loc de 4,6 milioane devine a doua divizie de fotbal din Znojmo doar 2,6 milioane.

„Ni sa spus că fotbalul a intrat într-un nou corp și din acest motiv subvenție noastră a orașului umilit.Asteptati-ne pentru a prezenta o viziune de modul în care dorim să facem fotbal „, a spus el cu oarecare amărăciune Tunka, al cărui buget se datorează subvențiilor mai mici de mai puțin de Kohoutkův.

Am fost prin urmare faptul că primul arc meciul nu a alerga de gazon de încălzire, care cheltuiește sute de mii de coroane, și, de asemenea, din cauza anchetei joacă Znojmo nou meciurile lor duminica dupa-amiaza in loc de vineri seara, care fugise de iluminat artificial pentru 50.000 de coroane.

Tunka cred că clubul va strânge clubul, dar este dezamăgit de abordarea primăriei. Sunt îngrijorați. Ei par exagerate, deoarece politicienii știu foarte bine că eu sunt în Znojmo în fotbal timp de patru ani.L-am sponsorizat nici o cantitate mică „, spune el.

Faptul că o minge de fotbal a trimite mai puțin de două milioane în consilieri Znojmo a fost de acord. „Nimeni nu a votat împotrivă“, spune purtatorul de cuvant al orasului Susan Pastrňáková. Versiunea din această subvenție este mai scăzută datorită intrării unei noi conduceri, confirmă: „Având în vedere că orașul nu este cunoscut de proiecte, care vor fi Znojmo de fotbal du-te, și faptul că sezonul în prezent Gute se termină de fapt, în mijlocul anului, Consiliul a aprobat acordarea de club 2 6000000 „, a spus ea.

Fotbaliștii sunt aproximativ doar o treime din suma cu care numărul de ani de la jucatori de hochei locale. Dar această opoziție Kacetl George (Pentru Znojmo) spune: „Clubul de hochei are un număr mai mare de vizitatori și de a face unele de promovare în străinătate.Pentru fotbal, pentru care sute de oameni umblă, sprijinul a fost enorm de înalt. Suntem doar bucuroși să fie redus „, spune el.

Oamenii noi în fotbal Znojmo, evident lezați de faptul că ei nu au putut participa la prima audiere in toamna anului trecut, când a început să se decidă cu privire la subvențiile. Clubul a preluat această ianuarie. Ultimul cuvânt din distribuția banilor a căzut în februarie. „Ni sa spus că nu au deranjat să vină la primărie și întrebați dacă suportul va fi la același nivel la care a fost“, spune Kacetl.

Cu Tunka nu este de acord. „Am discutat cu primarul adjunct Blaha (ANO 2011) și Hekrlem (KSČM) și ziua Consiliului și primarul,“ pledează este neglijat faptul că nimic.

Conceptul este determinat să dezvolte o modalitate de a convinge oraș.Apoi, el speră că banii nu vor fi chemați doar până în anul trecut, ci și că subvenția va fi mărită. “Pentru că vrem să ne îmbunătățim munca. Avem probleme cu zonele de instruire, le căutăm, de exemplu în Bantice, ceea ce merită să fie ceva “, reamintește el.Kacetl, sub care sprijină sportul profesionist în Znojmo lung supraevaluat, admite că subvenția crește și mai mult în cursul anului poate fi. „Dar, în calitate de membru al opoziției nu poate ști ce sursa registrului de numerar sunt“, ridica din umeri

Un purtător de cuvânt Pastrňáková sugerează:. „Nimic nu împiedică continuarea negocierilor între conducerea clubului și gestionarea unei posibile susține în continuare clubul în acest an “Dar dacă se întâmplă acest lucru, nimeni nu promite acum fotbalistul.