După neplăcerile anterioare 1: 4 cu Arizona și 0: 5 cu Pittsburgh în sus,

La scurt timp după aceea, după o combinație plăcută de formație de elită, ambii jucători și-au schimbat rolurile, iar Flames a fost condusă brusc de două goluri. abia în minutul 57 Nazem Kadri. El a decorat începutul său de a 500-a carieră.

În ultimul meci fără portar, Maple Leafs a eșuat și a strâns pentru a treia oară, când Michael Frolík a adăugat al cincilea șut al sezonului său (15:22, 1 + 0, +1, 3 lovituri). După ce a revenit în a patra formație, a revenit pe linia a doua la Mikael Backlund și Matthew Tkachuk, apoi a marcat după David Pastrňák din Boston (10 goluri) ca al doilea cel mai bun marcator ceh din sezonul NHL din acest an.Al treilea este Tomas Hertl din San Jose cu 4 lovituri.

Ca și Calgary, o serie de înfrângeri a fost oprită în aceeași zi de o altă echipă canadiană – Vancouver . După neplăcerile anterioare 1: 4 cu Arizona și 0: 5 cu Pittsburgh în sus, Canucks și-a salutat Minnesota gheața și și-a mulțumit fanii cu o victorie 5: 2.

Personajul principal al duelului avea doar 19 ani Talentul suedez de origine Elias Pettersson, care a marcat două goluri în contul Wild, este cel mai productiv nou venit al sezonului, după ce șapte începe cu șapte lovituri și 10 puncte. O performanță grozavă a avut-o și un alt reprezentant suedez în tricoul din Vancouver, portarul Jacob Markström. Echipa 1 a prins 37 din 39 de fotografii din Minnesota.

Rezultate: