Cluburile rezolvă cum se schimbă liga. Noul model de joc se va extinde anul viitor

Treizeci de biciclete de curse ca înainte și apoi superstructură în trei grupe. Liga a introdus un nou model de joc de anul trecut, la începutul lunii decembrie.

„În ultimele zile am vizitat cluburile pentru a discuta schimbarile cu ei. Am primit feedback-ul, iar rezultatul este o propunere de modificări ale grupului de mijloc „, a declarat președintele Ligii de Fotbal de asociere Dušan Svoboda.

În grupul de mijloc a avut proiectul inițial pentru a juca echipe care, după partea de bază se termină în al șaptelea pe locul al zecelea. Câștigătorul va fi apoi avansat la digul de baraj din Europa League.

Dar atunci nu ar fi de preferat să renunțe după treizeci de runde în locul șapte și au o șansă de a avansa la Cupa Europei decât finisaj al șaselea și Chase echipe mai puternice înainte?Prin urmare, există alte două noi propuneri.

„I cluburi au fost introduse o variantă în care au jucat un proces de eliminare. Echipa a șaptea a jucat două jocuri împotriva celui de-al zecelea și opt împotriva celui de-al nouălea. Câștigătorii s-ar lupta unul cu celălalt despre cine va merge la baraj pentru a avansa la Liga Europeană. Ultima posibilitate este ca un grup de Europa League nu va juca pentru echipe și al șaptelea sezon al zecelea ar fi de peste „, care descrie Libertatea.

Adevărat, ambele posibilități vechi și noi pentru variație.. Cluburile acum o variantă trebuie să decidă

plus prelungirea părții de bază

Acesta este cel schimbarea formatului este acum aproape sigur, pentru că cele mai multe dintre cluburi sunt de acord.

Care a fost propunerea inițială?

Treizeci de runde ar rămâne la fel ca înainte. Dar apoi competiția a fost împărțit în trei grupe. – primul titlu de șase echipe, cealaltă posibilitatea de a progresa în Liga Campionilor patru bărbăției și al treilea pentru a menține partea din spate a șase echipe

Partea suprastructură a echipelor au intrat în numărul de puncte din bază. Și apoi s-ar juca unul cu altul, dar o singură dată, nu acasă sau în afara. Echipa de titlu ar decide nu numai campionul, ci și ceilalți participanți la Cupele Europene.Doar ultima echipă în poziția de