A treia încercare nu a funcționat. Jucătorii Tampa amestecă sentimente atât de goale cât și de mândru

Că Tampa nu reușește să tragă impotență, puțini așteaptă. Sa întâmplat. Washington Portarul Braden Holtby reținut în a șasea și a șaptea meci serie foaie curată, în timp ce a trebuit să aștepte mai mult de un an.

spectacole Flawless ascuns Tampa în mod paradoxal, că partea de bază a problemei, nu goluri. Au împușcat 290, cel mai mult în liga. “El a prins bine. Nu am putut trece. Mult prea s-au bazat pe joc de putere „, a spus cu tristețe în vestiar după meci căpitanul Steven Stamkos.

Liderul cabinei poate fi furios și el însuși. Stamkos, în cariera sa, a văzut șase jocuri importante din al șaptelea. Și nu a adunat nici un punct în ele. Dar e greu să-l învinuiți. Washingtonul a câștigat ca echipă întreagă.Stamkos știe asta. “Am reușit să eliminăm atacurile din Boston în a doua rundă. Washingtonul a făcut-o cu noi. Aici avem cel mai bun hochei împotriva lor. ”

Am un hochei greu. Braydon Coburn nu a fost frică să se ridice în picioare atacantul Tom Wilson din Capitalele echipei: Acasă

Când jurnaliștii de peste mări Tampa antrenor Jon Cooper întrebat ce a spus jucătorilor săi după meci, Cooper a mărturisit: “Nici un discurs gata. Pur și simplu nu ne așteptam să pierdem. Este greu să vorbim despre asta, deoarece sentimentele sunt goale în noi. “Dar apoi a adăugat. – Îți spun ceva. Echipa, care nici măcar nu a intrat în joc anul trecut, a ajuns la a șaptea finală a Estului. A fost nevoie de multă muncă și am fost aproape răsplătiți pentru asta.Sunt foarte mândru de băieți! “Ce va continua cu Tampa? Fondatorul suedez Victor Hedman este clar. “Sentimentele de înfrângere în finala 2015 nu vor uita până nu vom câștiga Cupa. Trebuie să așteptăm cel puțin un an. “” Fereastra nu sa închis. Această bandă este prea talentată și tânără “, nici Stamkos nu se dezaprobă în viitor. „Și când ești în poarta fereastra Andrei Vasilevskyho nu se închide niciodată.“

„Steve Yzerman face cel mai bun manager al abilității sale în fiecare an, pentru a ne da posibilitatea de a câștiga. Deci, acesta va fi anul viitor „, antrenorul crede Cooper.

schimbări mari nu Yzerman. Majoritatea jucătorilor rămân sub contract pentru anul viitor. O întrebare importantă rămâne numai cu J.T.Miller, care a venit de la Rangers înainte de termenul limită de transfer, a devenit un jucător independent la 1 iulie. Tampa poate oferi, prin urmare, în primul rând acord și sunt de acord.

apărător Invers Cehă Andrei Šustr va fi un agent liber nerestricționat și având în vedere evoluțiile actuale ar fi surprins dacă în Tampa a rămas.

Înfrânt doare, chiar jucători de hochei din Tampa așteaptă cu nerăbdare viitorul.