Φέτος πρόκειται να πάω παγκόσμιο πρωτάθλημα, σκέφτεται ο κιθαρίστας της Powell

Η σκόνη ήταν ραγισμένη από ένα ραγισμένο μανίκι γοφών, ενώ το χάλκινο στην Πράγα πολέμησε με αυτά τα μειονεκτήματα. “Έμαθα περίπου δεκατέσσερις μέρες πριν το πρωτάθλημα, οπότε δεν ήταν ιδανικό. Αλλά κάπως το έκανα », είπε. Πριν από τον αγώνα κρύβουν τραυματισμών αφού ήταν πλέον ο λόγος να μιλήσουμε γι ‘αυτό δημοσίως.

Στην Πράγα, ασήμι έχασε στον τελευταίο γύρο, ακόμα και σε χαλκό, όμως, ακόμα και ήθελε χώρια. “Εκτιμώ ότι είναι μεγάλη επιτυχία. Αποδείχθηκε καλό για μένα.Η μακρά προετοιμασία στο σπίτι, προστίθεται νευρικότητα, οπότε ήταν δύσκολο «, θυμάται Munchausen στο πρωτάθλημα Μαρτίου, η οποία ήταν ο πρέσβης και το πρόσωπο των μέσων ενημέρωσης. «Υποστηρίζω γιατί πολλοί άνθρωποι 1x bet θα ήθελαν να πετύχει.»

Πράγα χάλκινο γι ‘αυτόν ήταν μια επιτυχημένη άμυνα, το ίδιο μετάλλιο, το πρώτο σημαντικό του, και κέρδισε πριν από δύο χρόνια στο Γκέτεμποργκ. “Τώρα δεν μπορώ να πάρω τίποτα από την ατμόσφαιρα της μεγάλης φυλής. Έχω συνηθίσει σε μια πιο vyhecuje μου «, λέει η μητρική του Sternberg.

Από το εσωτερικό πρωτάθλημα αγωνίστηκε πίσω από περισσότερο από δύο μήνες θεραπείας. “Δεν πήγα ούτε καν στην εκπαίδευση. Μόλις πήγα να αποκαταστήσω το ισχίο μου και έκανα μια ειδική άσκηση. Ακόμα δεν είναι 100%.Θα πάω στη Γερμανία για πέντε ημέρες στην κλινική, όπου μερικοί ομοιοπαθητικοί θα μου φτύνουν. Στο αγωνιστικό πρέπει να περιμένω, «υπόπτων.

Μόνο την τηλεόραση και να παρακολουθήσουν τους αγώνες πρέπει Diamond League, η οποία sporting bet ξεκίνησε τον πρώτο αγώνα στη Ντόχα και τη Σαγκάη. “Ίσως να παραλείπω τα πάντα και να πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Πεκίνου. Η κύρια εποχή για μένα θα είναι η επόμενη σεζόν όταν είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Φέτος ειδικότερα πρέπει να βάλει μαζί «μια σαφή μπαστούνι Munchausen, παγκόσμιας κλάσης πυροβολισμό, τα οποία συχνά περιορίζουν τους τραυματισμούς.

Αποκατάσταση τουλάχιστον πιο άνετα επισκέπτονται παλιούς φίλους στο Olomouc αθλητικό σύλλογο στο παραδοσιακό Grand Prix. “Είναι υπέροχο όπως κάθε χρόνο.Μου αρέσει εδώ, με όλα τα γνωστά, χαιρετήσει και να μιλήσουμε «είπε.

» Σπίτι για μένα είναι την επόμενη σεζόν, όταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Φέτος πρέπει να έρθω μαζί. “